Szövegírás

Marketing, weboldal és egyéb szövegek megírását vállaljuk.

Vonzó megjelenéshez vonzó tartalom

A külső megfog, a belső megtart. Nincs ez másképp a weboldalaknál sem. A kellően figyelemfelkeltő és esztétikus külső nem elég egy bevételtermelésre teremtett honlapnál. Nagy hangsúlyt kell fektetnünk a kellően informatív, mégis izgalmas megfogalmazásra, amitől a potenciális ügyfél úgy érzi, hogy megtalálta amit mindig is keresett, Bennünket!

Ennek a gondolatmenetnek a szellemében vállaljuk üzleti weboldalának tartalommal való feltöltését, a weboldal szövegének megírását a cég pontos céljainak és szolgáltatásainak megismerése után.

Szöveg típusok

Értékesítési szövegek

Üzleti weboldalunknak a legfontosabb feladata, hogy potenciális vásárlónkat az oldalunkon tartsa, és szolgáltatásunk/termékeink megismerése ezután megrendelésre késztessék.

Szövegírónk többek között ehhez is nyújt segítséget a weboldal összeállítása során, természetesen a célközönség szokásainak és igényeinek alapos tanulmányozása után.  

Blogbejegyzések

Talán a social médiának, és az egyre intenzívebben és agresszívabban növekvő információ dömpingnek köszönhető, hogy az emberek napról napra újdonságra éheznek.

Potenciális vásárlóink egy statikus weboldalt idejekorán megunnak, és az újdonságokért könnyen lehet, hogy konkurenciánkhoz fordulnak.

Ennek a kellemetlen és bosszantó problémának az elkerülésére remek megoldás, ha blogunkat időről időre friss, és a vásárló számára érdekes tartalommal látjuk el.

Blogbejegyzéseinek megírását is örömmel vállaljuk.  

Hírlevelek

A hírlevelek kiküldése egy ingoványos terület. Az ember e-mail fiókjába belépve gyakran idegessé válik a hírlevelek áradatától, mely valósággal eldugítja postafiókunkat.

Ugyanakkor minden cégvezető és marketinges tudja, hogy a hírlevelek kiküldése létfontosságú az ügyfelek és a cég közötti kapcsolat fenntartásában.

Nagyon fontos éppen ezért, hogy hírleveleinket az arra regisztrált vásárlóink valósággal szomjazzák, mint mikor legújabb újságunk megjelenésére várunk.

Izgalmas és tartalmas hírlevelek megírásáért is forduljon Hozzánk bizalommal!

Kapcsolat

Kérjen árajánlatot, vagy ha további kérdései vannak, írjon üzenetet  az űrlap kitöltésével, és rövid időn belül válaszolunk

Telefon (H-P: 9-17): +3670/253-8806

E-mail: contact[@]uzletiweboldal.com

Üzenetküldés